Download e-book for iPad: Alfred Hitchcock (Dutch Edition) by Peter Ackroyd,Arie Storm

By Peter Ackroyd,Arie Storm

ISBN-10: 9021400790

ISBN-13: 9789021400792

Alfred Hitchcock was once een vreemd sort. Hij used to be dik en eenzaam, ging gebukt onder angsten en brandde van ambitie. Zijn kindertijd rook naar de vis uit de winkel van zijn vader. Bang om uit zijn slaapkamer te komen droomde hij over reizen terwijl hij in treinboekjes bladerde, en hij bedacht een entire journey door Europa. Hoe groeide deze angstige jongen uit tot een van de grootste filmregisseurs ooit?

Peter Ackroyd kruipt in de huid van de guy die alles probeerde te beheersen maar daar in zijn eigen leven nauwelijks in slaagde, en laat zien wat er schuilging achter de films.

Show description

Read Online or Download Alfred Hitchcock (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Wislawa Szymborska,Gerard Rasch's Einde en begin (Dutch Edition) PDF

Wislawa Szymborska is een van de meest gelezen én meest gelauwerde dichters van deze tijd. Einde en start. Verzamelde gedichten omvat de vertaling van vrijwel alle gedichten die ze sinds 1957 heeft gepubliceerd. Szymborska slaagt er telkens in zich over het meest alledaagse te verwonderen en daarin een nieuw perspectief te openen: nuchter, helder, direct en vaak met humor.

Download e-book for iPad: De jonge Wallander (Inspecteur Wallander-reeks) (Dutch by Henning Mankell,Edith Sybesma

Het negende avontuur van de onovertroffen inspecteur WallanderDe jonge Wallander bevat vijf episoden uit het leven van Kurt Wallander – waaronder de beruchte vuurdoop – voordat hij op eight januari 1990 in Moordenaar zonder gezicht als inspecteur geïntroduceerd wordt. Vijf vroege avonturen waarin de latere inspecteur al volop van zijn talenten blijk geeft en zich ontpopt als een onderzoeker die het voor de hand liggende uit de weg gaat.

Get Ik vind het best (Dutch Edition) PDF

Tijdens zijn eerste dag op een nieuwe institution maakt Audun geen goede indruk. De jongen komt te laat, heeft moeite met het maken van vrienden en geeft geen antwoord als hij zich moet voorstellen. De verhalen over zijn alcoholische en gewelddadige vader, zijn verongelukte broertje en dakloze periodes houdt hij namelijk liever voor zichzelf.

Additional resources for Alfred Hitchcock (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alfred Hitchcock (Dutch Edition) by Peter Ackroyd,Arie Storm


by Donald
4.0

Rated 4.64 of 5 – based on 18 votes