Download e-book for iPad: Adem de dag (Dutch Edition) by Mirjam van der Vegt

By Mirjam van der Vegt

ISBN-10: 9023970535

ISBN-13: 9789023970538

Verstilling is lucht in je leven. We verlangen naar onthaasting in alle facetten in ons bestaan. Momenten die je ziel voeden, ruimte bieden en innerlijke rijkdom brengen.

In dit boek geeft stiltetrainer Mirjam van der Vegt een inzicht, aanmoediging of anekdote voor elke dag, met aanvullende bijdrages van herder Sjoerd Stellingwerf (stilte vanaf het open veld) en Alex van Pelt (stilte op de werkvloer). Adem de dag!

'Adem de dag' is onderdeel van de Stiltelijn en het vervolg op 'Koester je hart'.

Mirjam van der Vegt schreef de veelgelezen Stiltelijn, die in een grote behoefte blijkt te voorzien. Ze brengt haar boeken elke keer weer op een actuele manier voor het voetlicht en publiceerde ook enkele romans. Ze schreef 'Het naaiatelier', het BCB-actieboek voor 2016.
Zie ook www.mirjamvandervegt.nl.

Show description

Read or Download Adem de dag (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Read e-book online Einde en begin (Dutch Edition) PDF

Wislawa Szymborska is een van de meest gelezen én meest gelauwerde dichters van deze tijd. Einde en commence. Verzamelde gedichten omvat de vertaling van vrijwel alle gedichten die ze sinds 1957 heeft gepubliceerd. Szymborska slaagt er telkens in zich over het meest alledaagse te verwonderen en daarin een nieuw perspectief te openen: nuchter, helder, direct en vaak met humor.

New PDF release: Lidewyde (Dutch Edition)

HardPress vintage Books sequence

Download e-book for iPad: De jonge Wallander (Inspecteur Wallander-reeks) (Dutch by Henning Mankell,Edith Sybesma

Het negende avontuur van de onovertroffen inspecteur WallanderDe jonge Wallander bevat vijf episoden uit het leven van Kurt Wallander – waaronder de beruchte vuurdoop – voordat hij op eight januari 1990 in Moordenaar zonder gezicht als inspecteur geïntroduceerd wordt. Vijf vroege avonturen waarin de latere inspecteur al volop van zijn talenten blijk geeft en zich ontpopt als een onderzoeker die het voor de hand liggende uit de weg gaat.

Read e-book online Ik vind het best (Dutch Edition) PDF

Tijdens zijn eerste dag op een nieuwe university maakt Audun geen goede indruk. De jongen komt te laat, heeft moeite met het maken van vrienden en geeft geen antwoord als hij zich moet voorstellen. De verhalen over zijn alcoholische en gewelddadige vader, zijn verongelukte broertje en dakloze periodes houdt hij namelijk liever voor zichzelf.

Extra resources for Adem de dag (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Adem de dag (Dutch Edition) by Mirjam van der Vegt


by Christopher
4.3

Rated 4.78 of 5 – based on 18 votes