30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) by Lien Braeckevelt PDF

By Lien Braeckevelt

ISBN-10: 9401444919

ISBN-13: 9789401444910

Enkele weken zonder alcohol doet wonderen!Je slaapt beter, je verliest gewicht, je huid straalt... én je bespaart er ook flink mee.30 dagen zonder alcohol. Een duidelijke challenge!Maar hoe start je daar nu aan? Wat zijn de belangrijkste redenen om te stoppen of te minderen? Wat is het impact op je lichaam? En hoe houd je het vol?Naast de wetenschappelijke achtergrond geeft Lien Braeckevelt, die zelf vier maanden geen alcohol dronk om zich voor te bereiden op een marathon, je ook heel wat counsel, feiten, lekkere mocktailrecepten en ervaringen van andere enthousiastelingen.

Show description

Read or Download 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Read e-book online De groene eend (Dutch Edition) PDF

De blik van de kleine Isaac staat altijd op oneindig. Hij heeft een zacht gezicht maar binnenin lijkt het leeg. Hij praat niet, behalve als hij schreeuwt. Zijn ouders ziet hij sinds hun scheiding afwisselend. Zijn vader, Eric Dubon, ooit een succesvol striptekenaar, slaagt er maar niet in tot hem door te dringen.

Download PDF by Lien Braeckevelt: 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition)

Enkele weken zonder alcohol doet wonderen! Je slaapt beter, je verliest gewicht, je huid straalt. .. én je bespaart er ook flink mee. 30 dagen zonder alcohol. Een duidelijke problem! Maar hoe commence je daar nu aan? Wat zijn de belangrijkste redenen om te stoppen of te minderen? Wat is het impact op je lichaam?

New PDF release: Socrates en Orunmila (Dutch Edition)

Filosoof Sophie Oluwole deelt haar wonderbaarlijke ontdekkingen over de Afrikaanse filosoof Orunmila, die leefde ten tijde van Socrates. Beide filosofen hebben zelf geen woord op papier gezet. Hun werk vertoont opvallende inhoudelijke overeenkomsten en interessante verschillen. Aan de hand van deze denkers beschrijft Oluwole hoe de Afrikaanse en westerse filosofie allebei een andere weg zijn ingeslagen.

Mijn Europese familie (Dutch Edition) - download pdf or read online

Stamboomonderzoekers slagen erin hun voorouders tot negen of tien generaties geleden in kaart te brengen. Nieuwe DNA-technologie biedt nog meer mogelijkheden. Karin Bojs besloot het genealogisch onderzoek in te duiken en door DNA-analyses meer te weten te komen over haar banden met haar familie uit de prehistorie.

Extra resources for 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) by Lien Braeckevelt


by Christopher
4.3

Rated 4.92 of 5 – based on 49 votes