100% Yentl (Dutch Edition) by Yentl Keuppens PDF

By Yentl Keuppens

ISBN-10: 9022333272

ISBN-13: 9789022333273

Yentl used to be verslaafd. Verslaafd aan controle over haar lijf én haar gevoelens. Verslaafd aan het idee dat ze de magerste moest zijn. Op haar achttiende had ze een abonnement op de rolstoelen van het ziekenhuis en wist ze niet meer hoe honger voelde. Het beest anorexia had haar in zijn greep. Op haar dieptepunt woog ze nog 25 kilogram. In 'Just Yentl' vertelt ze over het leven achter de perfecte selfie, en over het gevecht dat ze geleverd heeft om de inspirerende jonge vrouw te worden die ze vandaag is. Ze geeft haar lezers ook suggestions over hoe je een positief zelfbeeld krijgt én je lijf en geest in balans houdt. 'The basically quantity that may ever be sufficient is zero. 0 kilos, 0 existence, dimension 0, double-zero, 0 element. 0 in tennis is love. i ultimately get it.'

Show description

Read or Download 100% Yentl (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download PDF by Wislawa Szymborska,Gerard Rasch: Einde en begin (Dutch Edition)

Wislawa Szymborska is een van de meest gelezen én meest gelauwerde dichters van deze tijd. Einde en start. Verzamelde gedichten omvat de vertaling van vrijwel alle gedichten die ze sinds 1957 heeft gepubliceerd. Szymborska slaagt er telkens in zich over het meest alledaagse te verwonderen en daarin een nieuw perspectief te openen: nuchter, helder, direct en vaak met humor.

De jonge Wallander (Inspecteur Wallander-reeks) (Dutch - download pdf or read online

Het negende avontuur van de onovertroffen inspecteur WallanderDe jonge Wallander bevat vijf episoden uit het leven van Kurt Wallander – waaronder de beruchte vuurdoop – voordat hij op eight januari 1990 in Moordenaar zonder gezicht als inspecteur geïntroduceerd wordt. Vijf vroege avonturen waarin de latere inspecteur al volop van zijn talenten blijk geeft en zich ontpopt als een onderzoeker die het voor de hand liggende uit de weg gaat.

Download e-book for kindle: Ik vind het best (Dutch Edition) by Per Petterson,Marin Mars

Tijdens zijn eerste dag op een nieuwe tuition maakt Audun geen goede indruk. De jongen komt te laat, heeft moeite met het maken van vrienden en geeft geen antwoord als hij zich moet voorstellen. De verhalen over zijn alcoholische en gewelddadige vader, zijn verongelukte broertje en dakloze periodes houdt hij namelijk liever voor zichzelf.

Extra info for 100% Yentl (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

100% Yentl (Dutch Edition) by Yentl Keuppens


by Thomas
4.0

Rated 4.06 of 5 – based on 5 votes